Дедициран сервер

DEDI 1

ден.4,000.00/Месечно

40,000    денари /
ГОДИШНО

 • Бесплатен домен
 • INTEL Quad Core i7-920
 • RAM : 12GB DDR3
 • HDD : 2 x 1.5TB
 • 20TB сообраќај
 • 1 IP адреса
 • OS : CentOS 7, Ubuntu
 • Win Server 2012 - € 30/месечно
 • Дополнителни услуги

DEDI 2

ден.6200.00/Месечно

62,000    денари / ГОДИШНО

 • Бесплатен домен
 • Intel Xeon E5420
 • RAM : 4GB DDR2
 • HDD : 2 x 300GB SAS
 • 10TB сообраќај
 • 1 IP адреса
 • OS : CentOS 7, Ubuntu
 • Win Server 2012 - € 30/месечно
 • Дополнителни услуги

DEDI 3

ден.6100.00/месечно

61,000    денари / ГОДИШНО

 • Бесплатен домен
 • Intel® Xeon D-1531
 • RAM : 32GB DDR4
 • HDD : 2 x 250GB SSD
 • 20TB сообраќај
 • 1 IP адреса
 • OS : CentOS 7, Ubuntu
 • Win Server 2012 - € 30/месечно
 • Дополнителни услуги

DEDI 4

ден.6300.00/месечно

63,000    денари / ГОДИШНО

 • Бесплатен домен
 • Intel® Xeon® E3 1245 v5
 • RAM : 64GB DDR3
 • HDD : 3 x 500GB SSD
 • 40TB сообраќај
 • 1 IP адреса
 • OS : CentOS 7, Ubuntu
 • Win Server 2012 - € 30/месечно
 • Дополнителни услуги
* МАКС Хостинг не е ДДВ обврзник
* Дополнителните услуги се на барање на клиентот