БИЗНИС хостинг пакети / cPanel® / CloudLinux®

Нашите бизнис хостинг пакети се хостираат на врвни сервери во Германија и Холандија. Серверите се оптизмирани за компаниски сајтови, на кои им треба голем простор заради голема емаил комуникација. Покрај ова на нaшите сервери имаме поставено врвна заштита, заради безбедност на податоците. Правиме редовна проверка на клиентите и ги известуваме за евентуални проблеми.

Сите наши пакети вклучуваат бесплатен редовен месечен бекап.

BIZ 1 - пакет

ден.590.00/Месечно

5900    денари / ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 1 домен
 • 20 000MB хостинг простор
 • 200GB сообраќај
 • 50 E-Mail адреса
 • 5 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • 5 паркирани домени
 • Премиум поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

BIZ 2 - пакет

ден.620.00/Месечно

6200    денари / ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 1 домен
 • 30 000MB хостинг простор
 • 300GB сообраќај
 • 100 E-Mail адреси
 • 10 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • 5 паркирани домени
 • Премиум поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

BIZ 3 - пакет

ден.999.00/Месечно

9990    денари / ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 1 домен
 • 50 000MB хостинг простор
 • 500GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреси
 • 15 MySQL бази
 • 10 поддомени
 • 5 паркирани домени
 • Премиум поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

BIZ 4 - пакет

ден.1600.00/Месечно

17600    денари/ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 1 домен
 • 100 000MB хостинг простор
 • 1500GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреси
 • 15 MySQL бази
 • 15 поддомени
 • 5 паркирани домени
 • Премиум поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * ПРЕМИУМ ПОДДРШКА
Премиум поддршка може да се добие како посебна услуга со која се опфатени следните услуги :
- помош при проблеми со вашиот емаил клиент како Outlook, Thunderbird, мобилен телефон:
- помош при враќање на бекап копија:
- средување на вашиот уништен сајт:
- проблеми со вашиот сајт околу php скрипти и верзија:
Цена на оваа услуга е : 4500 ден / ГОДИШНО