Квалитетни хостинг пакети / cPanel® / CloudLinux®

Сите наши пакети се хостираат на квалитетни сервери во Македонија, Германија и Холандија. Серверите се оптизмирани за сите сајтови освен портали. Покрај ова на нaшите сервери имаме посавено врвна заштита, но и покрај тоа нашата поддршка е на врвно ниво за целосно задоволство на нашите клиенти.

Сите наши пакети вклучуваат бесплатен редовен неделен и месечен бекап бидејќи знаеме дека податоците немаат цена.

SMALL пакет

ден.83.33/Месечно

1000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 1 домен
 • 1000MB хостинг простор
 • 20GB сообраќај
 • 1 E-Mail адреса
 • 5 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

MEDIUM пакет

ден.13333/Месечно

1600    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 2 домен
 • 1536MB хостинг простор
 • 50GB сообраќај
 • 10 E-Mail адреси
 • 10 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 54
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

LARGE пакет

ден.216.66/месечно

2600    денари / ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 3 домен
 • 3000MB хостинг простор
 • 100GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреси
 • 15 MySQL бази
 • 10 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 54
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

Biz пакет

ден.332.50/месечно

3990    денари / ГОДИШНО

 • Да Бесплатен .мк домен
 • хостирање на 5 домен
 • 5000MB хостинг простор
 • 150GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреси
 • 15 MySQL бази
 • 15 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 54
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА
Премиум поддршка може да се добие како посебна услуга со која се опфатени следните услуги :
- помош при проблеми со вашиот емаил клиент како Outlook, Thunderbird, мобилен телефон:
- помош при враќање на бекап копија:
- средување на вашиот уништен сајт:
- проблеми со вашиот сајт околу php скрипти и верзија:
Цена на оваа услуга е : 6000 ден / ГОДИШНО