За МАКС ХОСТИНГ

Официјален регистрар на .мк и .мкд домениMAX Хостинг е приватна компанија која започна да работи во 2010 под името на ГЛОБАЛ НЕТ. Заради зголемување на можностите и подобрување на квалитетот на услугите во 2011 одлучивме да ја основаме компанијата MAX Хостинг. 
Денес MAX Хостинг заедно со ГЛОБАЛ НЕТ опслужуваат голем број задоволни клиенти. 

Нашите сервери се едни од најквалитетните во светот, со достапност од 99.99% во текот на годината. Големо внимание посветуваме на нашите клиенти, како во делот на услугите така и во поддршката за разни проблеми со нивните веб сајтови. 

Со големо задоволство можеме да кажеме дека наши клиенти се едни од познатите брендови како на пример : 

САНДА, АЛПИНА МАК, РЕПТИЛ МАРКЕТИ, ТА Аурора, ТА Фалкон травел, ЗИП ТРАВЕЛ, ...

MAX хостинг со својот тим ќе се погрижи и вие да бидете дел од задоволните клиенти.

 

Целосни податоци за компанијата : 

Друштво за консалтинг и интернет услуги МАКС ХОСТИНГ ДООЕЛ Скопје
ул. Мишко Михајловски бр. 52/2
Скопје

контакт адреса : ул. Беласица бр. 2 (Скопски саем), Скопје

ЕДБ : 4058011511336
ЕМБС : 6743013

Сметка : 270067430130141
Депонент : ХАЛК БАНКА АД Скопје

Тел. 02 3172 808
Моб : 070 222 358, 078 221 696